Uslovi i pravila korišćenja

Korišćenjem ili pristupanjem sajtu digitallionacademy.com, njegovim servisima i delovima automatski prihvatate poštovanje aktuelnih pravila i uslova korišćenja ovog sajta. Sajt digitallionacademy.com predstavlja servis za usluge online edukacije.

Pristup sajtu digitallionacademy.comi njegovim servisima omogućen je svim korisnicima Interneta, s tim da je za određene servise i sadržaje neophodna prethodna registracija korisnika.

Zabranjeno je korišćenje sajta za bilo kakve zlonamerne aktivnosti ili preduzimanje radnji kojima se nanosi šteta sajtu digitallionacademy.comili njegovim posetiocima i korisnicima, uključujući, ali ne ograničavajući se na hakerske aktivnosti (nasilan i/ili neovlašćen pristup pojedinim delovima sajta, neovlašćeno menjanje sadržaja, neovlašćeno preuzimanje podataka o korisnicima i slično) ili kojima se narušavaju autorska prava vlasnika materijala objavljenih na sajtu digitallionacademy.com.

Na sajtu digitallionacademy.compostavljeni su vlastiti sadržaji koji se odnose na kurseve wordpress-a, dizajna, digitalnog marketinga, i obuku kandidata u ovoj oblasti, a mogu da budu postavljeni i sadržaji saradnika, partnera ili oglašivača, besplatni sadržaji, sadržaji kreiranih od strane posetilaca i linkovi koji vode na spoljne stranice.

Svi sadržaji objavljuju se u dobroj nameri. Svaki posetilac ili korisnik sajta digitallionacademy.com pristupa sajtu i koristi sajt na sopstvenu odgovornost i digitallionacademy.comse ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta.

Pojedinim delovima sajta i sadržajima mogu da pristupe samo registrovani korisnici sa odgovarajućom šifrom za pristup. Korisnicima koji nemaju odgovarajuće šifre za pristup zabranjen je pristup tom delu sajta.

Polaznik online kursa kreira sam korisničko ime (username) i šifru (password) za pristup online kursevima, odnosno online servisu za polaznike. Polaznik može da izmeni svoju šifru u bilo koje doba korišćenja servisa. Savetujemo Vam da šifru čuvate na bezbednom mestu. Svi podaci polaznika se strogo čuvaju od strane digitallionacademy.com i ne prosleđuju se trećim licima.

Proces obrazovanja se ostvaruje putem online učenja. Svi neophodni materijali za učenje se dostavljaju korisnicima na onlajn platformi za učenje, putem koje se vrši i proces provere znanja i polaganja završnih testova.

Učesnik kurs pohađa prema individualnom tempu, završavajući obaveze i napredujući u procesu učenja prema vlastitim mogućnostima, željama i planovima. Učesniku nije ograničeno vreme završetka kursa, kao i sam pristup platformi.

Zabranjeno je prosleđivanje informacija sa bilo kog kursa trećim licima, umnožavanje i zloupotreba sadržaja sa digitallionacademy.com veb sajta.

Svaki polaznik digitallionacademy.com može steći potvrdu o odslušanom kursu ukoliko je prešao uspešno sve lekcije u kursu, kao i uspešno završio sve zadatke i testove, te ispunio uslov za prolazak kursa.

Svaki polaznik ima pravo na tehničku podršku u toku pohađanja kursa. Sledeći načini na koji polaznik može kontaktirati podršku u vezi lekcija je:

1. E-mailom na office@digitalllionacademy.com

2. Ostavljanje komentara ispod svake lekcije započetog kursa, napisati svoje nedoumice u vezi gradiva.

Nastojimo da odgovorimo korisniku istog dana, a najkasnije, u toku perioda intenzivnije komunikacije, u roku od 1-2 radna dana.

Celokupan materijal Digital Lion Academy zaštićen je autorskim pravom.

Digital Lion Academy