O Predavaču

O PREDAVAČU

Dragi polaznici Digital Lion Academy,

Moje ime je Marija Savičević i imam 28 godina. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da se digitalnim marketingom bavim već 7 godina. Moja prva ljubav je bila YouTube platforma, na kojoj sam aktivna takođe već 7 godina i vodim nekoliko uspešnih kanala.

U toku svoje karijere, stekla sam značajno iskustvo u ovom polju na stranom tržištu, a pozitivni rezultati koje sam postizala su me dodatno motivisali da se još više usavršavam. Trenutno sam sertifikovana od strane Google-a za Google Ads Search reklamiranje, Digitalni marketing i YouTube, a takođe posedujem i sertifikat za grafički dizajn.

U poslednje tri godine sam svoje znanje proširila i na polje web dizajna. Izgradila sam pet uspešnih veb sajtova u WordPress-u i nastavila da se usavršavam u ovoj oblasti a Facebook i Instagram reklamiranje dolaze kao šlag na tortu. 

Verujem da ćemo zajedno u Digital Lion Academy uspeti da unapredimo vaše znanje iz oblasti digitalnog marketinga i web dizajna. Radujem se što ću biti deo vašeg puta ka uspehu i sa nestrpljenjem očekujem da vas upoznam na našim predavanjima.

Srdačan pozdrav,

Marija Savičević