O Predavaču

O PREDAVAČU

Dragi polaznici Digital Lion Academy,

Moje ime je Marija Savičević i imam 29 godina. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da se digitalnim marketingom bavim već  9 godina. Moja prva ljubav je bila YouTube platforma, na kojoj sam aktivna takođe već 9 godina i vodim nekoliko uspešnih kanala. Uz Youtube sam usavršila video editovanje u Sony Vegas Pro i CapCut programu.

U toku svoje karijere, stekla sam značajno iskustvo u ovom polju na stranom tržištu, a pozitivni rezultati koje sam postizala su me dodatno motivisali da se još više usavršavam. Trenutno sam sertifikovana od strane Google-a za Google Ads Search reklamiranje, Google My Business, Digitalni marketing, YouTube, Grafički dizajn, Meta Blueprint certificate i Amazon Ads certificate.

U poslednjih četiri godina sam svoje znanje proširila i na polje web dizajna. Izgradila sam 8 uspešnih veb sajtova u WordPress-u i nastavila da se usavršavam u ovoj oblasti.  Facebook i Instagram reklamiranje i Amazon kdp su najnovije veštine koje sam usavršila za koje sam takođe sertifikovana. Volim da istražujem nove veštine i stvari koje su aktualne u digitalnom svetu, tako da verujem da se neću zaustaviti na ovom znanju.

Verujem da ćemo zajedno u Digital Lion Academy uspeti da unapredimo vaše znanje iz oblasti kompletnog digitalnog marketinga. Radujem se što ću biti deo vašeg puta ka uspehu i sa nestrpljenjem očekujem da vas upoznam na našim predavanjima.

Srdačan pozdrav,

Marija Savičević

Digital Lion Academy predavac
google ads certified digital lion academy
YouTube Music Certification _ Google-1
Get started with advertising on Facebook and Instagram _ Learn new skills to build your brand or business_page-0001
Google My Business _ Google_page-0001
Marija Savicevic Sertificate Digital Marketing-1
Digital Lion Academy